Де виготовляються светри з кашеміру?

Автор: velj. 7, 2015 Рубрика: Виробництво | нема коментарів

Де виготовляються светри з кашеміру?

Однією з найбільш важливих частин розповіді про кашемірові светри є саме місце, де вони з’являються. Найбільше їх, звичайно, роблять у Китаї, проте там намагаються автоматизувати деякі етапи виробництва, і в результаті виріб не досягає такої якості, як при ретельній ручній роботі. Кашемірові вироби виготовляються також в Європі. Перше місце тут безперечно займає Шотландія, за нею йде Італія.

Виробництво в європейських країнах також частково автоматизовано. Звідки ж беруться найякісніші кашемірові светри?

Вони виготовляються в країні, яка є однією з найбідніших у світі. Проте, вона таїть у собі цікаві природні багатства. Тут розташована найвища гора світу – Еверест, а також найвищий гірський масив – Гімалаї.

Саме завдяки ним там є сприятливі умови для видобування та обробки кашеміру. Чим більше висота над рівнем моря і чим жорсткіше морози, тим краще у кашмірських кіз розвивається шерсть. Тому тут отримують найякісніші волокна кашеміру.

Отриманий необроблений кашемір обробляється також на непальській території. Кращі кашемірові светри виготовляють саме в Непалі. Більшість підприємств по виробництву кашеміру зосереджена навколо столиці Катманду.

Непал характеризується глибокою бідністю, низькою письменністю і високим рівнем безробіття. Більша частина працюючого населення заробляє на життя в сільському господарстві або як раз виготовленням кашемірових виробів. Окрім одягу з кашеміру, тут виготовляються дуже дорогі кашемірові килими.

Вироби в нашому інтернет-магазині Kashemirmoda.com виготовляються саме в Непалі. На нашому підприємстві по виробництву кашеміру працюють найздібніші ткачі, які в ручне виготовлення одягу з кашеміру вкладають майстерність і досвід поколінь своїх предків, що працювали таким же чином упродовж віків.

Одяг тут виробляється відповідно до строгих міжнародних угод. Тут дотримуються усіх строгих законів по захисту довкілля в районах, де добувають і обробляють кашемір. Кожен виготовлений виріб повинен також мати безкоштовний сертифікат ACO, підтверджуючий, що при виготовленні не були використані небезпечні барвники, які можуть заподіяти шкоду здоров’ю або довкіллю. Також дотримується заборона дитячої праці, якою іноді зловживають, головним чином, в сусідніх азіатських країнах.

Додати коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3612270531596

Светр з кашеміру зі знижкою 50%?

Давайте домовлятися! Дайте нам Ваш імейл, а ми Вам відправимо ссилку на секретний розпродаж на www.kashemirmoda.com, де ви маєте можливість купити светр або шарф за нереально низькою ціною :)

Дякуємо! Розпродаж Ви знайдете на www.kashemirmoda.com/rozprodazh