Де придбати кашеміровий светр?

Автор: velj. 7, 2015 Рубрика: Де купити | нема коментарів

Де придбати кашеміровий светр?

Купівля кашемірового светра в звичайних крамницях – складна річ. Я мешкаю в Словаччині, де намагався їх придбати декілька років тому. Але, без успіху. Знайти магазин з кашеміром було все одно, що голку в стозі сіна. Проте і у магазинах було замало чого. Там дійсно можна було знайти светри з 100%-го кашеміру, проте вибір дуже обмежений. У магазинах часто продавалося лише декілька светрів, був дуже маленький вибір кольорів, розмірів, фасонів.

Ідеальним місцем для придбання одягу з кашеміру став інтернет. З 2014 року існує інтернет-магазин Kashemirmoda.com, який займається саме продажем найякісніших виробів з кашеміру.

Купівля через інтернет має багато переваг. Ви маєте змогу вибирати з нашого дуже широкого асортименту – більше 100 різних чоловічих і жіночих кашемірових светрів , а також з десятків інших товарів, таких як халати кашеміру або пашміни.

Ці вироби виготовлені безпосередньо в Непалі, де їх роблять вручну з найякісніших волокон кашеміру.

Окрім величезної кількості фасонів надається і широкий вибір кольорів і розмірів – усіх від XS до XXXL. Для наших клієнтів ми також надаємо спеціальні послуги, наприклад, виготовлення светра вибраного кольору за невелику додаткову плату. Завдяки величезним складам у більшості випадків ми маємо можливість поставити товар впродовж 5-7 робочих днів.

Купівля через інтернет має також свої негативні сторони – саме у разі одягу той факт, що товар не можна заздалегідь помацати та приміряти, є проблемою. Ми це вирішуємо двома способами – якщо ви залишилися незадоволені, то не є проблемою повернути/обміняти товар без зайвих питань і складнощів.

Якщо ви вирішили купити кашеміровий светр, обов’язково будьте обережні. Це недешеве задоволення, і тому слід остерігатися шахраїв, що продають підробний кашемір – їх останнім часом вистачає. Вони представляють склад виробу як «100%-ий кашемір», але це не відповідає дійсності. Такі вироби можна виявити через те, що їх продають за підозріло низькою ціною.

Додати коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3612270531596

Светр з кашеміру зі знижкою 50%?

Давайте домовлятися! Дайте нам Ваш імейл, а ми Вам відправимо ссилку на секретний розпродаж на www.kashemirmoda.com, де ви маєте можливість купити светр або шарф за нереально низькою ціною :)

Дякуємо! Розпродаж Ви знайдете на www.kashemirmoda.com/rozprodazh