Одяг з кашеміру

Автор: velj. 7, 2015 Рубрика: Загальні відомості | нема коментарів

Одяг з кашеміру

Мешканцям гімалайських районів ще багато тисяч років назад прийшла в голову відмінна ідея – дізнавшись про дивовижні властивості кашемірової шерсті, вони почали виготовляти з неї одяг. М’які кашемірові волокна  можна обробляти тільки вручну, і ця традиція, на щастя, живе і сьогодні.

Що ж такого особливого в одязі з кашеміру? Передусім завдяки своїй теплоті та м’якості вона перевершує одяг з інших тканин. Одяг з кашеміру дуже зручний і зможе здобути вашу любов за дуже короткий час.

Одяг з кашеміру приблизно в 6-8 разів тепліше, ніж одяг з вовни. Так відбувається завдяки шерсті кашмірських кіз, яким довелося адаптуватися до суворих гімалайських природних умов. Температура там може опускатися і до декількох десятків градусів нижче нуля. Завдяки високоякісній шерсті кашмірські кози не відчувають холод.

Який одяг з кашеміру ви маєте змогу придбати?

Найбільшою популярністю користуються кашемірові светри. При їх виборі дуже важливим чинником є кількість шарів кашемірової пряжі. Найбільш поширені двошарові светри, які можна носити весь  рік. У холодні періоди дуже корисні і чотиришарові светри. Існують светри ще товще, навіть з дванадцятьма шарами. Але пам’ятаєте – чим більше шарів, тим вище ціна.

Існує і спеціальний кашемір «Duvet».  З нього роблять двошарові светри, які тонше і м’якше, ніж класичні.

Дуже популярним виробом з кашеміру саме в останні роки сталі пашміни. Вони також можуть виготовлятися з 100%-го кашеміру, але частіше містять і шовк в співвідношенні 70 до 30. Завдяки поєднанню цих двох тканин виникає продукт, який має найкращі властивості  –  м’якість, теплоту, зручність, блиск. Ціни на пашміни досить високі – набагато  разів вище, ніж на шарфи з інших тканин.

З кашеміру виготовляються не лише пашміни  та светри – можна придбати також  хустки, шарфи, рукавички, шапки, піжами, халати та майки.

Додати коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3612270531596

Светр з кашеміру зі знижкою 50%?

Давайте домовлятися! Дайте нам Ваш імейл, а ми Вам відправимо ссилку на секретний розпродаж на www.kashemirmoda.com, де ви маєте можливість купити светр або шарф за нереально низькою ціною :)

Дякуємо! Розпродаж Ви знайдете на www.kashemirmoda.com/rozprodazh