Підроблені кашемірові светри

Автор: velj. 7, 2015 Рубрика: Загальні відомості | нема коментарів

Підроблені кашемірові светри

Нині на європейському ринку кашеміру серйозною проблемою є шахраї. Це природно, також як і у випадку з іншими видами предметів розкоші – ціни справжніх виробів високі, і на ринок приходять підробки.

В справжнього і підробленого кашеміру загальне є лише одне – обидва виробляються в Азії. В той час, як, наприклад, в Непалі, вручну тчуть одяг з дорогоцінного кашеміру, в сусідній Індії він часто виготовляється з синтетичних матеріалів. Потім на виріб нашивається етикетка «100%-ий кашемір», і в Європі товар продається за високими цінами. Якість оригінального виробу і підробки, звичайно, не можна порівняти.

Ця проблема стосується головним чином пашмінів. Вони, зазвичай, продаються в Інтернеті, останнім часом найчастіше на порталах зі знижками. Вони пропонуються за надзвичайно низькими цінами – але із-за високих витрат на виготовлення натуральних пашмінів  це в вочевидь підробка.

Це стосується не лише пашмінів, неправдиву інформацію про фактичний склад виробу можна побачити і у разі светрів. Найбільш підозрілою є ціна. Саме через  вищезгадані виробничі витрати неможливо, щоб якісний светр з 100%-го кашеміру продавався за підозріло низькою ціною.

Цікаві кашемірові речі інколи потрапляють в секонд-хенди, якщо поталанить, вам може попастися светр, що частково містить кашемір, за вигідною ціною.

Інвестувати в кашемір напевно  дорого, але, безумовно, вигідно. Майте на увазі, що при належному догляді кашемір вам служитиме довгі роки. Одяг з кашеміру не міняє свою форму, зберігає свій первинний колір, не вигорає. Можливо, його від вас успадкують наступні покоління.

Додати коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3612270531596

Светр з кашеміру зі знижкою 50%?

Давайте домовлятися! Дайте нам Ваш імейл, а ми Вам відправимо ссилку на секретний розпродаж на www.kashemirmoda.com, де ви маєте можливість купити светр або шарф за нереально низькою ціною :)

Дякуємо! Розпродаж Ви знайдете на www.kashemirmoda.com/rozprodazh