Скільки шарів має бути у светра?

Автор: velj. 7, 2015 Рубрика: Загальні відомості | нема коментарів

Скільки шарів має бути у светра?

При купівлі кашеміру (через інтернет або в традиційному магазині) ви можете наштовхнутися на інформацію про кількість шарів. Кількість шарів кашемірової  пряжі має значення передусім для светрів. Простіше кажучи, чим більше шарів у светра, тим він тепліший.

2 шари – можна носити круглий рік

У наших географічних широтах найбільшою популярністю користуються двошарові светри. Вони вигідніше за ціною в порівнянні з багатошаровими светрами, оскільки для їх виготовлення потрібно менше матеріалу. Їх можна носити круглий рік, і навіть в прохолодні дні вони подбають про те, щоб вам не було холодно.

Існують також двошарові светри з виняткового кашеміру «Duvet» – так називається дуже м’який кашемір. Вироби з нього дуже тонкі і м’які, їх можна надівати безпосередньо до тіла. Носити кашемір «Duvet» – незабутнє враження. Такі светри також можна носити круглий рік.

4 шари – для прохолодних днів

Для носіння в холодні дні зазвичай підходять і кашемірові светри, зроблені з 4 шарів пряжі. Ідеальні для осені і початку весни. Вони відмінно зігрівають, їх можна носити і без куртки або пальта.

6 і більше шарів – захист від морозів

Светри кашеміру у декілька разів тепліше, ніж светри з інших тканин, вони зручні і дають вам велику свободу руху. Дуже теплі светри з 6 і більше шарів гарантовано захистять вас навіть в самі морозні дні. Найтепліші светри можуть бути виткані навіть з 10-12 шарів пряжі кашеміру.

Додати коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3612270531596

Светр з кашеміру зі знижкою 50%?

Давайте домовлятися! Дайте нам Ваш імейл, а ми Вам відправимо ссилку на секретний розпродаж на www.kashemirmoda.com, де ви маєте можливість купити светр або шарф за нереально низькою ціною :)

Дякуємо! Розпродаж Ви знайдете на www.kashemirmoda.com/rozprodazh