Як прати кашеміровий светр?

Автор: velj. 7, 2015 Рубрика: Догляд | нема коментарів

Як прати кашеміровий светр?

Кашемір – це тканина, з якою слід поводитися дуже обережно. Кашеміровий светр не можна просто кинути в пральну машину разом з іншим одягом. Потрібно доглядати за ним дуже специфічним чином. Проте, догляд  вам окупиться – светр навіть через багато років виглядатиме, як новий, не змінить колір і форму, залишиться як і раніше таким же, нібито ви його наділи вперше.

Кашемір зберігає свої чудові властивості головним чином завдяки провітрюванню, тому важливо не носити светр декілька днів поспіль. У ідеалі після кожного дня носіння треба його на день залишати “відпочивати”.

Кашемір слід стирати в теплій воді при температурі не вище 20°C. Ідеалом є ручне прання, проте можна його стирати і в пральній машині, яка налаштована  на прання шерсті. Проте, ми рекомендуємо ручне прання і додаємо інструкцію, як це зробити:

1. Налийте теплу воду (не тепліше 20°C) в таз або в раковину. Додайте засіб для прання м’яких тканин або звичайний дитячий шампунь. Потім руками трохи перемішайте воду, доки не утворяться мильні бульбашки. Після цього кашеміровий светр  цілком замочите у воді.

2. Переверніть светр в тазу кілька разів з одного боку на інший. Потім воду вилийте, налийте теплу воду і повторіть усю процедуру з перевертанням спочатку.

3. Якщо з води вже зникли усі мильні бульбашки, вилийте воду. Воду зі светра дуже обережно відіжміть, стискаючи його дуже м’яко. Не намагайтеся віджати з нього воду класичним викручуванням. Будьте дуже обережні, щоб не деформувати светр.

4. Після віджимання води покладіть светр на всмоктуючий  рушник і надайте светру звичайний вигляд. Рушник почніть повільно рухати, щоб вбралася вода, що залишилася. Ви також можете светр трохи притиснути, але в такому стані його довго не залишайте.

5. Після прання светра ні в якому разі не сушите його на відкритому сонці або навіть в сушарці. Від цього можуть статися незворотні  зміни в структурі тканини, светр може ушкодитися і позбутися позитивних якостей. Кашемірові светри не слід гладити.

Додати коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3612270531596

Светр з кашеміру зі знижкою 50%?

Давайте домовлятися! Дайте нам Ваш імейл, а ми Вам відправимо ссилку на секретний розпродаж на www.kashemirmoda.com, де ви маєте можливість купити светр або шарф за нереально низькою ціною :)

Дякуємо! Розпродаж Ви знайдете на www.kashemirmoda.com/rozprodazh